top of page

עד היום לימדתי מתכונים מטורפים כאלה רק בסדנאות!
ואם הגעת לפה זה כי בא לך לשדרג את יכולות האפיה שלך,
ובינינו שבועות זה רק תירוץ.

אני כותבת את השורות האלה וקצת רועדות לי הידיים
כי אני משתפת פה מתכונים מהפכניים
שרק אני וקומץ אנשים בעולם למדו ומשתמשים בהם

בתחילת 2023 התפטרתי מעבודתי כמנהלת מפעל קונדיטוריה ללא גלוטן, השקעתי עשרות אלפי שקלים, ונסעתי ללמוד קונדיטוריה טבעונית עכשווית בברצלונה. 

חזרתי עם מוח מנופח ומפוצץ בידע שלא האמנתי שקיים.

במשך שנה שלמה עשיתי ניסויים, שינויים ופיתוחים שהביאו אותי ליצירות פורצות דרך בתחום הקונדיטוריה כמו

חלבון מהצומח שמתנהג בדיוק כמו חלבון ביצה 
יצירת אימולסיות בין חומרים ליצירת קרמים משגעים
טכניקות עבודה עם בצקים כמו בריוש, עלים, כרוך ועוד...

עותק של חוברת שבועות למתקדמים 2025.png

אם את כאן, כנראה שאת לא מחפשת עוד עוגה רגילה.
החוברת הזו היא השלב הבא שלך.

כרגע במחיר מבצע עד ערב שבועות
  בהקלדת קוד קופון 
ראשונות
 

יש כאן מתכונים וטכניקות עבודה שישנו את חיי האפיה שלך!

קרמים מוקצפים ברמה שלא הכרת!

אם רק היה לי שקל על כל הפעמים שביקשו ממני את המתכון לגנאש השוקולד הלבן המוקצף שלי.. אז הוא כאן! לצד קרם גבינה עשיר
וקרם גבינה ושוקולד לבן יחד!

בצק עלים בעבודת יד, פוקאצ'ה כמו באיטליה ובריוש אמיתי!

בטכניקות פשוטות ומדוייקות ועל בסיס חמאת שמן זית מטורפת שמתנהגת כמו חמאה חלבית
תיצרו מאפים מטורפים!
נכון תצטרכו מדחום ולציטין אבל זה כל כך
שווה את זה!

איך מכינים נוזל חלבון
ללא ביצה?!

להכיר את חלבון תפו"א זה לא מספיק. צריך לדעת איך לעבוד איתה ומשם השמיים הם הגבול - עוגות, מרנגים, מקרונים ועוד.. כבר לא יהיו בינוניים
או בלתי אפשריים!

IMG_4925_edited.jpg
IMG_4868_edited.jpg

אז אם מיצית את מתכוני הבראוניז, עוגת גבינה בקערה אחת ועוגיות שוקולד צ'יפס, אם בא לך ליצור קסמים, לאתגר את עצמך
וללמוד מתכונים יחודיים שיאפשרו לך דרור ליצירות קולינריות מטורפות בהמשך

אסור לך לוותר על החוברת הזו!

ובגלל שהמתכונים באמת יותר מתקדמים ממה שכולנו רגילים לקבל ברשת, החלטתי לצרף לך בונוס מיוחד ללא תוספת עלות!

תיקיית דרייב עם סרטוני הדגמה
של תהליכי העבודה
כדי לצמצם תהיות וטעויות
ולהיות בטוחה שיצליח לך!

החוברת מכילה 7 מנות שמורכבות 18 מתכונים
ביניהם בצק בריוש על בסיס חמאת שמן זית,
קאפקייקס וניל ופטל,
עוגת ספוג על בסיס חלבונים (טורט)
בצק עלים פשוט ומשגע בעבודת יד
ועוד...

הידע שאני מעניקה בחוברת הזו לא דומה לשום חוברת
או ספר מתכונים טבעוני שהכרתם 
מתכוני הבסיס שתפגשו כאן הם אבני היסוד 
לעתיד הפטיסרי הטבעוני בארץ

והם פותחו במשך חודשים ארוכים של
עבודה והשקעה.

המחיר המלא לחוברת+ הסרטונים
הוא 119 ש"ח

 

כרגע במחיר מבצע עד ערב שבועות 1/6/2025
בהקלדת קוד קופון ראשונות

85 ש״ח בלבד

בא לך את כל המתכונים המדהימים האלה 
בגרסה פשוטה ונגישה יותר?
יש לי פתרון גם בשבילך!
הכנתי חוברת בגרסה ביתית יותר שמתאימה לכל הרמות
כזו שלא תדרוש ממך מד-חום או אבקות מיוחדות
ועדיין תאפשר לך יצירות יוצאות דופן ומרשימות
טכניקות חדשות וקינוחים ומאפים שיככבו אצלך
בכל ארוחה!


החוברת הזו מתאימה לאופות ואופים בכל הרמות!
המתכונים עברו התאמה ומכילים מרכיבים שניתן למצוא בכל סופר ושימוש במשקל מטבח רגיל, מיקסר ומערוך.

המתכונים בחוברת הם:

- מאפי בצק עלים בעבודת יד 
- פוקאצ'ה כמו באיטליה
- עוגת וניל בשכבות בסגנון טירמיסו
- קאפקייקס וניל פטל בציפוי גנאש שוקולד לבן
- עוגת בסקוויטים עם קרם גבינה ושוקולד לבן
- עוגת גבינה ניו יורק קלאסית
- בריוש ריבת אפרסקים וגבינה

והיא עולה 39 ש"ח בלבד!

מה ההבדל בין החוברות?

בחוברת המקצועית תמצאו:
- מתכון לנוזל החלבון הסודי שלי
- מתכון לחמאת שמן זית שמתאימה כתחליף חמאה
- מתכון ליצירת ספוג לרולדה שמתאים גם כשמתכון לבישקוטים.
- מתכון לעוגת מוס טריקולד
- מתכון לעוגת גבינה גבוהה עם חלבון מוקצף
- הגרסה המקצועית מגיעה גם עם סרטוני הדגמה של הכנת המתכונים המורכבים.

IMG_4842_edited.jpg
bottom of page